Access ® Energy Pull “Novac” 03.-05.06.

Energy Pull je alat Access Consciousnessa® koji doprinosi uklanjanju stresa, unutarnjih podsvjesnih “zapreka” za život koji bismo željeli živjeti. Ovaj put s fokusom na energiju Novca, da “povučemo” vibracije koje kreiraju novac u našu realnost.

Tri dana za redom koristeći alat Access Consciousnessa® Energy Pull energiziramo svoj vibracijski prostor frekvencijom novca. Ovaj alat, bez obzira na našu trenutnu situaciju i energetsko stanje, prebacuje nas u frekvenciju u kojoj privlačimo novac i obilje u svoj život. Ovisno o tome koliko to često slušamo, tj. koliko vremena „provodimo“ ostajući u toj vibraciji, željeno se počinje aktualizirati u stvarnom životnom prostoru. Često to i ne primijetimo, jer se ne pojavljuje onako kako smo  mi to zamislili. Ostajući koncentrirani na način koji smo mi zacrtali, promiče na promjenu. A nju je bitno uočiti i potvrditi sebi da bismo nastavili mijenjati svoju situaciju i osigurali konstantni protok obilja. Zato se opustite, otpustite sve forme i očekivanja koja ste stvorili i zaplovite zajedno sa mnom u putovanju kroz Energy Pull.

Možete izabrati 1, 2 ili 3 večeri. Cijena jedne večeri je 15 eura. Audio snimka je uključena. Možete sudjelovati bivajući bilo gdje. Nije zahtjev da ležite, bitno je samo da se povežete na Zoom.

Trajanje: 03.06.-05.06. od 20:30-21:00h 

Cijena: 15 EUR / jedan Energy Pull (možete birati 1, 2 ili 3 večeri “Energy Pulla”)

Prijave na mail: maja.segovic0@gmail.com

Po prijavi dobivate link za Zoom.

U radosti i zahvalnosti, srdačno Vas pozdravljam i radujem se Vašim izborima.

Kreirajmo novi svijet zajedno!

Vaša,

mr.sc. Maja Šegović, mag.pharm., Access Consciousness CF, BF, BPF, EFF, CFMW

[instagram-feed]