Kako Vam mogu pomoći?

Načini na koje radim su mnogobrojni, prilagođavam ih potrebama klijenata i zahtjevnosti njihovog životnog ritma. Tako osim rada uživo, održavam i Zoom radionice i tretmane, a snimam i verbalne kliringe i facilitacije koje možete preslušavati koliko i gdje Vam odgovara, i mogu se puštati i preko noći. Osobitost toga je da se ne treba biti „koncentriran“ na ono što se sluša, kao u nekim drugim tehnikama, jer Access pristupa podsvjesnom i onome što se nalazi „ispod“ uma (da je umom rješivo, mi bismo to već riješili). Tako možete istovremeno „raditi“ na sebi i biti prisutni sa svojom djecom ili nekim drugim aktivnostima. Mogućnost rada na video-pozivu u trenutku koji Vam odgovara.

Novi Temeljni tečaj 3,5 dana uživo

Ono što sada Vi jeste zasniva se na svemu što ste ugradili u sebe kao svoje temeljne postavke. Nikada se niste o tome pitali. Uzimali ste to kao „normalno“ i na tome gradili svoj život. Temeljni tečaj zadire u sva područja života i donosi Vam sasvim novi pogled na svaku temeljnu postavku Vašeg života. Osvjetljava svaku svjetlošću pitanja što donosi svjesnost o tome da osim one koju ste Vi odabrali postoji još mnoštvo drugih koje niste ni uzeli u obzir i da one nisu lošije od Vaše, samo su drugačije. Ovim tečajem otvarate se svim tim novim mogućnostima i dobivate alate kojima se služite u izborima novog života za koji ste pitali da se promijeni. Ovo je konačno točka Vaše promjene i tu počinjete sve na novo. I, ono što je bitno, dobivate ponovno Vašu snagu od koje ste odustali. Tečaj uključuje učenje tjelesnih procesa koji olakšavaju promjenu. Opsežan priručnik uključen, audio snimka i Certifikat o završenom Temeljnom tečaju. Preduvjet: Tečaj Bars.

Tretman Simfonija Mogućnosti

Ovaj  tretman Access Consciousnessa jedini je koji se ne izvodi isključivo dodirom na tijelu i može se raditi na daljinu. Također može se raditi i individualno i grupno, osobito kada se želi simfonizirati neka ciljna grupa (npr. odnosi u obitelji, radnoj sredini i sl.). Ovo je jedinstveni način pristupa životnim situacijama i stanjima gdje ne djelujemo na točno određenu točku, već uravnotežujemo čitavi energetski sustav na koji djelujemo.

Life coaching uživo i on line

Kada nakon facilitacije osjećate novi prostor u Vama i ne znate kako/ kuda / gdje? Vrijeme je za Life coaching sesiju kada razgovaramo o mogućnostima koje imate. Konkretno, ekspanzivno i na Vaše najveće dobro, alatima Certificiranog Facilitatora. Meta je da osvijestite za što ste sve sposobni sada kada ste oslobodili svoju energiju koa je bila prije zarobljena u problemima.

Tečaj Bars

Tečaj Bars donosi znanje tretmana Bars i mnoštvo verbalnih alata kojima možete započeti promjenu u životu za koju pitate. Naučit ćete kako raditi ovaj tretman i primit ćete ga, sve po 2x. Doživjet ćete mir u sebi i lakoću sa tijelom kakvu prije niste iskusili. A u priručniku ćete dobiti znanja kojima ćete moći tu lakoću i jasnoću održavati tijekom dana. Sve to mijenja ono kako ste do sada vidjeli svijet oko sebe i donosi Vam pouzdanje u sebe. Ovaj tretman možete raditi i sebi i drugima svaki puta kada ste napeti, pod stresom, prepuni misli, sa težinom u tijelu. Koliko to može utjecati na Vaš život? Dopustite pružiti si priliku da to vidite. Certifikat praktičara Barsa uključen.

Tečaj MTVSS 3,5 h uživo

Ovaj tjelesni proces Accessa jedan je od 4 temeljna procesa koja je dobro poznavati. Njegova primjena može utjecati na mnoge naše sustave, a predstavlja rad sa vibracijama molekula. Može se primijeniti u stanjima oslabljenog imuniteta, alergijskih reakcija, promjenama koštanog i vezivnog tkiva, problemima sa cirkulacijom i još mnogo toga, kao dodatak onim postupcima i mjerama koje inače provodite. Izuzetno je ugodan za tijelo i donosi smirenost. Lako se uči, može ga raditi svatko, uključuje priručnik i Certifikat praktičara MTVSSa.

Tečaj Energetskog Facelifta 6 h uživo

Ako mislite da se lice može uistinu pomladiti, bez da se dogodi unutrašnja promjena, niste još upoznali svoje tijelo. Svaka promjena, otpuštanje čvrsto prihvaćenih stavova i gledišta koje omogućava ovaj nježan tjelesni proces, odrazit će se i na promjeni Vašeg izgleda. I to ne na način kao da ste nešto „ubrizgali“ pod kožu, nego na neopisivo skladan način koji je svojstven samo Vama. Tjelesni proces za regeneraciju tijela, poticanje vitalnosti i duboki odmor. Tečaj uključuje 2x primanje i davanje tretmana, priručnik i Certifikat praktičara.

Tečaj obnavljanje akustičke vibracije 3 h uživo

Ako znamo da se Bars tretman izvodi na glavi, onda bismo ovaj proces mogli nazvati kao „Bars na tijelu“. Sve misli, osjećaje i emocije koje proizvodimo svakodnevno, pohranjujemo negdje u tijelu. Ako to ne „čistimo“ redovito, to postaje prepreka širenju svih akustičkih informacija kroz tijelo. Ta vrsta informacija sadrži „kodirane“ podatke za harmonično odvijanje tjelesnih procesa i usklađivanje protoka energije. Ovaj tjelesni proces je taj čistač. Koristite to svakodnevno. Na sebi i na drugima. Preduvjeta za tečaj nema. Uključen priručnik i Certifikat praktičara ovog procesa.

Tečaj generiranje akustičke molekularne strukture 3 h uživo

Ovaj tjelesni proces naslanja se na prethodni i omogućuje da se u prostoru očišćenom od statičkog potencijala inducira stanje akustičkog prijenosa impulsa što omogućava harmonijsko funkcioniranje sistema tijela. Poznavanje ova dva procesa može biti doprinos u doba povećanog opterećenja tijela, a osobito pod rizikom od infekcija, smanjenog imuniteta uslijed stresa i kroničnih bolesti i slično. Služi za svakodnevnu primjenu. Uključuje priručnik i certifikat.

Tečaj Biomimetička mimikrija 3h uživo

Svakodnevno dolazimo u doticaj sa ljudima oko nas. U toj komunikaciji nastojimo ih razumjeti, često „osjećamo“ ono o čemu nam govore i nastojimo dati informaciju da smo i mi prošli slične situacije. Čitamo novine, gledamo TV, na društvenim smo mrežama. Da li mislite da to ne ostavlja utisak na nas? I ne samo utisak, nego i energetski otisak. Da bismo nekoga/nešto razumjeli, mi se podešavamo na tu frekvenciju i ona ostaje u našem tijelu. Zato se nakon nekih razgovora, filmova, pročitanih knjiga, ne osjećamo dobro, a ne možemo to definirati. Ovaj tjelesni proces služi da bismo svakodnevno to „čistili“ i da se na kraju dana opet podesimo na ono tko i što mi jesmo. Proces je vrlo smirujući, tako da tijekom izvođenja često zaspimo. Uključen je priručnik i certifikat.

Tečaj Nula posto traume 3h uživo

Što god da smo doživjeli, od djetinjstva do zrele dobi, a percipirali smo to tijelom i emocijama kao traumu, zaključano je negdje u tijelu. To može biti uzrok ponavljajućim tjelesnim senzacijama koje „iskaču“ kad god nam se nešto događa što okida sjećanje na tu traumu. Ovaj proces se usmjerava na otključavanje takvih senzacija iz tijela. Primjenjivo na sebi i drugima. Priručnik i certifikat uključeni.

Tretman Akustičko tijelo (Blueprint)

Tretman uključuje rad sa akustičkim valom klijenta što omogućuje pojavnost Blueprinta (osnovne matrice osobe) u njegovom tijelu. To može istovremeno donijeti uklanjanje ograničavajućih obrazaca razmišljanja, emocija i kreiranja života. Proces se odvija na molekularnoj razini i može donijeti otpuštanje brojnih fizičkih tegoba. Ono što klijent trenutno jest, usklađuje se sa onim što bi on zapravo mogao biti (sa njegovim Blueprintom). 

Tretman facilitacijom uživo i on line

Facilitacija je oblik djelovanja Certificiranog Facilitatora kojim klijenta dovodi do svjesnosti o uzroku samog problema. Slušajući „priču“ koja sadrži problem, on je educiran percipirati energiju točke u kojoj se problem generira. Postoje tzv. klirinzi i mentalne petlje koje se koriste potom za čišćenje tih energija. Ključna točka je moment kada klijent osvještava problem i to je specifikum Access Consciousnessa. Oslobađanje od ograničenja je trenutno, opuštajuće, donosi olakšanje u cijelom tijelu. Doista nastaje „čisti“ prostor unutar klijenta, koji se sada može ispuniti potpuno drugom energijom. Što će dalje klijent izabrati, na njemu je.  Facilitirati se može samo jedna osoba, dvoje ili više njih, grupa, interesna skupina ili obitelj, ako ih „problem“ direktno uključuje i ako su pristale na sudjelovanje. Nikada se ne radi na nagovor. Tada nema učinka.