Tko sam ja?

Žena, majka, diplomirana farmaceutkinja i magistra biomedicinske znanosti, a od prije koju godinu i Certificirani Facilitator  Access Consciousnessa®. Rođena sam i odrasla u Varaždinu. Po završetku studija farmacije, radila sam kao znanstvenik i završila magisterij biomedicinskih znanosti. Nositelj sam patenta za nosač lijekova koji omogućava njihovo postupno oslobađanje u tijelu.  Težnja da pomažem ljudima i na određeni način unaprijedim kvalitetu života ljudi, odvela me u ljekarnu gdje mi je kontakt omogućio da djelujem na mnogo načina. Primjećujem da bez obzira što preporučujem i izdajem od lijekova,  ljudi bilježe promjene i napredak i vraćaju se meni.

Provodeći velik dio djetinjstva po bolnicama, osvještavam veliki zov da pomažem i liječim. Iskusila sam mnogo tjelesne patnje, dok sam umom bila vrlo aktivna usvajajući sva moguća znanja o tome kako liječiti i što je još moguće? Odvijek u pitanjima i u želji za znanjem, tražeći smisao i u onom oku nevidljivom, nastavilo se kroz cijeli moj život u obliku stalnog usavršavanja u znanosti, ali i raznim edukacijama, osobito onima iz područja kvalitete života. Tako učim Rekonekciju, Proces prisutnosti, tehniku iscjeljivanja dr. Barbare Brenan, Quaan One Consciousness, Energetsku medicinu dr. Alberta Villolda, metode iscjeljivanja Luise Hay, metode po Sylvie Brownie i brojne druge.

Znanstveni pristup odgovorima i istraživanju alata za postizanjem manje stresnijeg života doveo me do Access Consciousnessa®  koji je nudio doista pragmatične alate i tehnike za svakoga tko želi svakodnevicu ispunjenu lakoćom i radošću, ona koja prestaje biti stres i postaje zanimljivi izazov. Osobito velika koncentracija stresa u doba COVID-a, potakla me da se ohrabrim i svoj 20-godišnji paralelni rad na svjesnosti i edukacijama kvalitete života,  zaokružim statusom Certificiranog Facilitatora Access Consciousnessa®, te počnem javno i aktivno raditi na tom polju. Kroz godinu dana postajem praktičar, a potom i facilitator (onak koji drži tečajeve) Barsa (BF), Energetskog Facelifta(EFF), svih 60 Body procesa (BPF), verbalni facilitator (CWFW) za tretmane razgovorom što sam posebno završila uz diplomu CF-a, praktičar Simfonije Mogućnosti, te Certificirani Facilitator (CF).

Bivanje CF omogućava holistički pristup čovjeku i njegovim potrebama. CF je obučen da svakoj situaciji priđe na način da ide u točku kreacije problema i da predlaže klijentu načine kojima bi mogao uspostaviti harmoniju u životu. 
 

Cilj mojeg rada je holističkim pristupom svakom pojedincu, korištenjem alata i tehnika Accessa, omogućiti otpuštanje blokada, oslobađanje negativnih obrazaca i osvještavanje vlastitih snaga i sposobnosti. Kroz tretmane, edukacije, tečajeve i facilitacije, klijentima nudim konkretne alate pomoću kojih mogu promijeniti svoju perspektivu i poboljšati kvalitetu svog života. 

Mr.Sc. Maja Šegović, mag.pharm, CF

Obrazovanje, edukacije i certifikati

Magisterij Biomedicinskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu (Mr. Sc.)

Access Bars Facilitator (BF)

Body Process Facilitator Access Consciousness (BPF)

Energetic Facelift Facilitator Access Consciousness (EFF)

Certified F. Miracle Worker Access Consciousness (CFMW)

Certified Facilitator Access Consciousness (CF)

Acoustic Body Practitioner !YES

Reiki 888 Master QUAAN New Consciousness

EFTMRA Practitioner

Symphony of Possibilities (SOP) Practitioner Access Consciousness

Poduzmi prvi korak - kontaktiraj me!

Svakodnevica ti je stresna… Preplavljuje te osjećaj težine i nedovoljnosti… Tehnike i alati Access Consciousnessa® mogu ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka, a ja te mogu voditi na tom putu. Izaberi lakoću i radost! 

[instagram-feed]