CIKLUS UČENJA TJELESNIH PROCESA – MOGUĆNOSTI U TRAVNJU 2024!

“SVAKI TJEDAN, PROCES JEDAN”

PROVEDITE TRAVANJSKE SUBOTE U ANANDA CENTRU UZ CIKLUS UČENJA TJELESNIH PROCESA.

06.04. AKTUALIZACIJA FUNKCIONALNE RAVNOTEŽE TIJELA 17-20 h

Poznavanje ovog tjelesnog procesa omogućit će Vam integraciju i usklađivanje funkcija svih dijelova tijela. Što ga više radite, osjećate se više u ravnoteži i sve one funkcije koje su “izašle” iz harmonije i sklada, vraćat će se u “ritam” Vaše jedinstvene simfonije. To je kao kada prijem omiljene radio- stanice podešavate na njenu najbolju frekvenciju. Priručnik i certifikat uključeni.

13.04. ISKORJENJIVANJE I ELIMINIRANJE BIOMIMETIČKE MIMIKRIJE 17-20 h

Svakodnevno dolazimo u doticaj sa ljudima oko nas. U toj komunikaciji nastojimo ih razumjeti, često „osjećamo“ ono o čemu nam govore i nastojimo dati informaciju da smo i mi prošli slične situacije. Svakodnevno smo izloženi negativnim vijestima, medijskim natpisima i raznim objavama na društvenim mrežama. Mislite li da to ne ostavlja utisak na nas? I ne samo utisak, nego i energetski otisak. Da bismo nekoga/nešto razumjeli, mi se podešavamo na tu frekvenciju i ona ostaje u našem tijelu. Zato se nakon nekih razgovora, filmova, pročitanih knjiga, ne osjećamo dobro, a ne možemo to definirati. Ovaj tjelesni proces služi da bismo svakodnevno to „čistili“ i da se na kraju dana opet podesimo na ono tko i što mi jesmo. Proces je vrlo smirujući, tako da tijekom izvođenja često zaspimo. Uključen je priručnik i certifikat.

20.04. NULA POSTO TRAUME 17-20 h

Što god smo doživjeli negativno, od djetinjstva do zrele dobi, percipirali smo to tijelom i emocijama kao traumu, zaključano je negdje u tijelu. To može biti uzrok ponavljajućim tjelesnim senzacijama koje „iskaču“ kad god nam se nešto događa što okida sjećanje na tu traumu. Ovaj proces se usmjerava na otključavanje takvih senzacija iz tijela. Primjenjivo na sebi i drugima. Priručnik i certifikat uključeni.

Lokacija: Ananda Centar, Varaždin

Cijena jednog procesa je 150 EUR, a cijena za sva tri ciklusa je povoljnija te iznosi 400 EUR. Djeca do 16 godina BESPLATNO, a za mlade od 16 do 18 godina, u pola cijene uz roditelja koji plaća.

Prijave i upiti: maja.segovic0@gmail.com

U radosti i zahvalnosti, srdačno Vas pozdravljam i radujem se Vašim izborima.

Kreirajmo novi svijet zajedno!

Vaša,

mr.sc. Maja Šegović, mag.pharm, Access Consciousness CF