Access ® Tečaj Energetskog Facelifta 22.06.

Regenerirajte svoje lice i tijelo uz Tečaj Energetskog Facelifta! Ako su Barsi čistač, onda je ovaj proces regenerator čitavog tjelesnog, emocionalnog i psihičkog sustava bića koji nam daje mogućnosti potpuno novog tijela.

Svaka promjena, otpuštanje čvrsto prihvaćenih stavova i gledišta koje omogućava ovaj nježan tjelesni proces, odrazit će se i na promjeni Vašeg izgleda. I to ne na način kao da ste nešto „ubrizgali“ pod kožu, nego na neopisivo skladan način koji je svojstven samo Vama. Tjelesni proces za regeneraciju tijela, poticanje vitalnosti i duboki odmor. Divno za uključiti u lepezu znanja koje imate i u arsenal onoga čime raspolažete za sebe i druge u svakom trenutku života. 

Nakon Svjetskog tečaja u Pragu na kojem sam sudjelovala nosi dodatnu snagu i mogućnosti za tijelo i sa tijelom. Kada ga pokrećemo na sebi ne moramo raditi one korake koje naučimo na tečaju, već ga možemo pokretati na bilo kojem dijelu tijela i u bilo kojoj situaciji. Ove 104 vibracije njegovat će Vas u svakoj prilici. Koje bogatstvo je to znati?

Trajanje: 22.06.2024. od 10:00h – 17:00 h 

Cijena: 380,00 EUR (uključen Certifikat i Priručnik).

Lokacija: Ananda Centar, Varaždin

PRIJAVITE SE:


    U radosti i zahvalnosti, srdačno Vas pozdravljam i radujem se Vašim izborima.

    Kreirajmo novi svijet zajedno!

    Vaša,

    mr.sc. Maja Šegović, mag.pharm., Access Consciousness CF

    [instagram-feed]