Prijave: Access ® Novi Temeljni Tečaj Big 5 ! 22.-25.08.

Temeljni Tečaj BIG 5 je kreacija Access Consciousnessa koja “temelje” života transformira u platformu. Sve što je još kruto, čvrsto, a zahtijeva promjenu, transformira se u novi oblik i omogućava Vam da Vaša baza postane “platforma” koja se lako prilagođava i vjetru i valovima, uvijek ostaje stabilna.

Priručnik koji dobivate sadržava apsolutno sve alate za svaku situaciju u životu sa kojim ćete imati posla. Tjelesni procesi koji se pri tome uče, neophodni su za integraciju promjene na fizičkom, mentalnom i emocionalnom nivou. Ono što je “zaključano” u podsvjesnom i u tijelu, otključava se tjelesnim procesima. Također, kontinuirani rad od 3,5 dana omogućava Vam Prostor Promjene, Vaš vlastiti prostor u kojem se ne vraćate natrag doma u životne situacije koje Vas lome, jer još niste sve integrirali. Taj prostor omogućava kontinuitet promjene iz dana u dan, njihovu integraciju u Vaš sustav, stalno prisustvo facilitatora i društvo osoba koje, poput Vas, biraju novi život.

Novi temeljni tečaj Big 5 koji uključuje znanja sa svjetskog Temeljnog u Pragu. Radit ćemo sve nove alate i uključiti “rastvaranje” STRUKTURA, novog pojma iz Praga, koji je potpuno nova vibracija za “čišćenje” svega što želite otpustiti iz svog sustava i života.

Trajanje: 22.-25.08.2024.

Kada: u četvrtak 22.08. od 17-20 h, petak-nedjelja od 10-17 h

Lokacija: Ananda Centar, Vodovodna 3, Varaždin

Cijena: 1.800 EUR , Tečaj se može plaćati i u ratama unaprijed, tako da na dan početka tečaja bude uplaćeno sve. 

  • za osobe koje su već bile kod mene na Temeljnom cijena je upola i iznosi 900 EUR,  jer smatra se da nije loše svake godine jednom sudjelovati na Temeljnom tečaju ako želimo ostati u korak sa promjenama oko nas i nadograditi znanje.

GALERIJA: Svjetski Temeljni Tečaj u Pragu – svibanj 2024.

Na mom YouTube kanalu proljetos je objavljen video o Temeljnom tečaju, možete ga poslušati ovdje . Ako tražite svoju snagu i želite ostati jaki baš u svakoj situaciji, dobrodošli, jer ovo je pravo mjesto za Vas!

PRIJAVITE SE NA NOVI TEMELJNI TEČAJ BIG 5:


    [instagram-feed]